Резултати за Virtualni noćni polumaraton

Трка:

Пол:

Пласман Стартни број Име Презиме Клуб Земља Нето време Бруто време Статус Напомена
1 5005 Kristina Balać SRB 2:05:43 OK
2 5002 Jovana Obradovic SRB 2:58:00 OK