Резултати за Swimming 570 m (10-11)

Трка:

Пол:

Пласман Стартни број Име Презиме Клуб Земља Нето време Бруто време Статус Напомена
1 52 Anna Baranyi SRB 0:12:28 OK
2 53 Hana Kučunić SRB 0:13:57 OK