Резултати за Štafeta 3 x 7 km

Трка:

Пол:

Пласман Стартни број Име Презиме Клуб Земља Нето време Бруто време Статус Напомена
1 506 Štafeta Capital Crew burazeri SRB 1:48:45 OK
2 512 Štafeta AK AS023 SRB 1:52:16 OK
3 501 Štafeta Dobro jutro Apatine SRB 2:01:55 OK
4 505 Štafeta Pokemoni SRB 2:08:55 OK