Резултати за Štafeta 3 x 7 km

Трка:

Пол:

Пласман Стартни број Име Презиме Клуб Земља Нето време Бруто време Статус Напомена
1 5003 Štafeta NRC-NIKE+RunClub SRB 1:21:02 OK
2 5004 Štafeta Ark PETROVGRAD SRB 1:29:44 OK
3 5005 Štafeta Puževi Runing SRB 1:46:46 OK
4 5002 Štafeta 3 x N SRB 1:51:36 OK