Резултати за Štafeta 3 x 7 km

Трка:

Пол:

Пласман Стартни број Име Презиме Клуб Земља Нето време Бруто време Статус Напомена
1 5010 AK Apatin - Čegarunning - AK Apatin - Čegarunning SRB 1:24:07.10 OK
2 5002 Ark PETROVGRAD - ARK Petrovgrad SRB 1:29:08.37 OK
3 5007 Kolektiv - Kolektiv SRB 1:30:59.36 OK
4 5004 Rekreativci Sever - Rekreativci Sever SRB 1:41:34.12 OK
5 5003 Tri musketara - Tri musketara SRB 1:51:12.14 OK
6 5008 PJP Policijska Brigada - PJP Policijska Brigada SRB 1:03:41.58 DSQ