Резултати за Swimming 570 m (10-11)

Трка:

Пол:

Пласман Стартни број Име Презиме Клуб Земља Нето време Бруто време Статус Напомена
1 51 Jakša Stepanov PK SWIM STAR SRB 0:07:50 OK
2 53 Lazar Pavkov PK SWIM STAR SRB 0:09:53 OK