Детаљи трке:

Forest

Trka sa preprekama

11.0 km

Trka na 11 km sa preko 20 prepreka

Стартнина:

Цена Од До
2800 RSD
28 €
21.11.2022. 00:00 10.12.2022. 23:59
3500 RSD
35 €
11.12.2022. 00:00 31.01.2023. 23:59
4500 RSD
45 €
1.02.2023. 00:00 31.03.2023. 23:59
5500 RSD
55 €
1.04.2023. 00:00 15.05.2023. 23:59

Цене су по особи у једној од наведених валута по избору.

Сигурно желиш ово да урадиш?