Детаљи трке:

River

Trka sa preprekama

22.0 km

Trka na 22km sa preko 30 prepreka

Стартнина:

Цена Од До
2800 RSD
28 €
21.11.2022. 00:00 10.12.2022. 23:59
3500 RSD
11.12.2022. 00:00 31.01.2023. 23:59
4500 RSD
1.02.2023. 00:00 31.03.2023. 23:59
5500 RSD
1.04.2023. 00:00 15.05.2023. 23:59

Цене су по особи у једној од наведених валута по избору.

Сигурно желиш ово да урадиш?