Детаљи трке:

Virtuelni noćni polumaraton

Polumaraton

21.1 km

Pravilnik Virtualnog Noćnog maratona
-------------------------------------------------------------
Trka se otvara na dan zatvaranja prijava (oko 20.06.2022.). Ideja je da trčite kad i svi, ali smo svesni da u kućnim uslovima to često nije moguće, ali nije ni neophodno.

U trci nema pobednika, ali će rezultati sa trke biti uvezeni na portal trka.rs, tako da ćete moći da se poredite sa kolegama. Takođe ćete moći sa portala da skinete elektronsku diplomu.

Svim prijavljenim takmičarima će par dana nakon trke biti poslat startni paketi (koji uključuje i startni broj, jer znamo da ih neki od vas skupljaju), a onima koji prijave svoje vreme, i finišerske medalje. 

Šaljemo samo na adrese u Srbiji, tako da, ako niste iz Srbiji, molimo vas da nam dostavite adresu nekog vašeg prijatelja koji će to preuzeti. Preuzimanje paketa, uz raniju najavu, biće moguće i tokom preuzimanja paketa za redovne trke. 

Prijave rezultata će se vršiti preko google forme, gde ćete unositi vaše podatke, uključujući i startni broj, svoje vreme, i neku potvrdu vremena, u vidu slike sa aplikacije ili linka ka treku na aplikaciji.

Sav prihod virtuelne trke će biti uplaćen u humanitarne svrhe. Podsećamo da je prihod prošlogodišnje trke uplaćen baš ovogodišnjem voditelju Zoranu Zivlaku sa ciljem da mu prisilan boravak u Laosu učini lakšim.

Cena startnine se neće menjati i ostaje ista do zatvaranja prijava. U nju su uračunati troškovi slanja na teritoriji Srbije.

Стартнина:

Цена Од До
2000 RSD
20 €
12.02.2022. 12:00 20.06.2022. 16:00

Цене су по особи у једној од наведених валута по избору.

Сигурно желиш ово да урадиш?