Пријављени такмичари на Виртуелни ноћни полумаратон

Филтрирај пријаве:

Р.Бр. Стартни број. Име такмичара Пол Клуб Град Трка Лични рекорд Плаћено
1 4001 Бошко Ступар Мушки АРК Фрушка гора Нови Сад [21.1 km] Виртуелни ноћни полумаратон Да
2 4002 Branko Milević Мушки Beograd - Rakovica [21.1 km] Виртуелни ноћни полумаратон Да
3 4003 Zoran Dojcinovic Мушки Beograd\Barajevo [21.1 km] Виртуелни ноћни полумаратон 01:47:40 Да
4 4004 Aleksandar Damnjanovic Мушки Nova Pazova [21.1 km] Виртуелни ноћни полумаратон Да
5 4005 Mario Stojanovic Мушки Jagodina [21.1 km] Виртуелни ноћни полумаратон Да
6 4006 Gordana Veljović Женски Kraljevo [21.1 km] Виртуелни ноћни полумаратон Да
7 4007 Saša Veljović Мушки Kraljevo [21.1 km] Виртуелни ноћни полумаратон Да
8 4008 Zoran Kuzmanović Мушки Beolaser tim Ruma [21.1 km] Виртуелни ноћни полумаратон 02:00:00 Да
9 4009 Dejan Banković Мушки Beograd-Novi Beograd [21.1 km] Виртуелни ноћни полумаратон Да
10 4010 Novica Pejčić Мушки Individualac Leskovac [21.1 km] Виртуелни ноћни полумаратон Да
11 4011 Natalija Popović Женски Beograd- Rakovica [21.1 km] Виртуелни ноћни полумаратон Да
12 4012 Aleksandar Milanović Мушки 11030 [21.1 km] Виртуелни ноћни полумаратон Да
13 4013 Sanja Bešlić Женски Obrenovac [21.1 km] Виртуелни ноћни полумаратон Да
14 4014 Vladan 🦊 Ristović Мушки Kragujevac [21.1 km] Виртуелни ноћни полумаратон Да
15 4015 Sanja Nadj Женски Fit Complete Running Нови Сад [21.1 km] Виртуелни ноћни полумаратон Да