Детаљи трке:

UltraSkyMarathon

Nestandardna trka

45.0 km

Tara Grab UltraSkyMarathon (duža trka, uskoro više informacija)

Kako naći bazu trke: Pozicija - Kako doći i računajte da vam kroz Bosnu treba zeleni karton ako idete svojim vozilom. Putničkim vozilom se može skroz do kampa, u pitanju je solidan makadamski put.

Bukiranje smeštaja: info@anitra.me za bungalove, sobe, brvnare, samo naglasite u subject-u maila da je u pitanju Skyrunning trka. Link objekata možete pogledati ovde Objekat.

Svakako imate i opciju kampovanja sa vrhunskim uslovima. Na samoj livadi imate wi fi, izvor, par tendi sa stolovima, 6 tuš kabina, 5 lavaboa i utičnice za struju. Ukoliko donosite svoj šator cena je 4 eura po osobi po danu (u cenu je uključena boravišna taksa, osiguranje, ulaz u regionalni park Piva). Ako rentate šator i vreću u Grabu to vam je još 4,5 eura po osobi po danu. Računajte da su šatori za rentanje za 3 osobe i da ih ima 10 komada, vreća za rentu ima za sve šatore (30 kom) a podrazumeva se da uz njih dobijate i podlošku.

Savetujemo da svoj smeštaj ili kamp prostor rezervišete na vreme.

Što se tiče hrane, sve obroke možete imati u restoranu (doručak je 4,2 eura, ručak 6 eura, večera 5,6 eura, a sendviči 2,5 eura). Ko je za opciju „sam svoj kuvar“ potreban vam je primus i gorionik i sve to možete obaviti u svom šatoru. Najbliža prodavnica je udaljena 25-30km (Plužine ili Foča) tako sve što planirate morate poneti sa sobom.

Serbian Skyrunning association

Стартнина:

Цена Од До
23 €
2800 RSD
8.08.2016. 00:27 1.09.2016. 16:00

Цене су по особи у једној од наведених валута по избору.

Сигурно желиш ово да урадиш?